TIP 6. Vergelijk vooraf de kosten van een rijles-pakket of losse lessen.

Hoe vind je een goede rijschool?

Met die vraag in gedachten heeft het CBR samen met de rijschoolorganisaties een site ontwikkeld. Op de site staan 14 tips over het vinden van een goede rijschool. Sinds afgelopen weekend krijgen jongeren en hun ouders via o.a. advertenties op Facebook en Instagram tips.

We motiveren deze tips graag hoe Autorijschool José Keijzer deze aanpakt!

Vandaag TIP 6. Vergelijk vooraf de kosten van een rijles-pakket of losse lessen.

Het loont om alles goed te vergelijken voordat je een rijschool kiest. Een lespakket geeft geen zekerheid dat er geen extra lessen nodig zijn. Gemiddeld heb je zo’n 38 uur rijles nodig (volgens CBR-onderzoek onder examenkandidaten 2017) om het rijbewijs te halen, meer dus dan bij de meeste rijles-pakketten die worden aangeboden. Een autorijles-pakket kan voordeliger zijn dan losse lessen. Zorg er wel voor dat je weet wat er allemaal in zo’n pakket zit. En spreek van te voren alles goed af met de rijschool. Dan kom je niet voor verrassingen te staan met je pakketprijs. Lijkt het aanbod te mooi om waar te zijn? Dan is dit waarschijnlijk ook zo.

kosten berekenen

Zet vooraf de kosten voor je rijbewijs op een rij.

Als je bij ons een pakket koopt, krijg je 30 uur (60 minuten) rijles, een CBR Praktijkexamen B en toegang tot onze online portal (PlanGo). Kijk hier voor de actuele aanbieding en acties. Dit pakket mag in één keer worden betaald, maar betalen in termijnen is natuurlijk geen probleem. Kiezen voor losse lessen en een los examen kan natuurlijk ook, maar een pakket is uiteindelijk voordeliger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.