Leer eerst de lesstof en ga dan pas oefenen voor het theorie-examen!

Leer eerst de lesstof en ga dan pas oefenen voor het theorie-examen.

Een open deur zou je denken. Het beste kun je theorie-examen doen in het begin van je rijopleiding. Dan neem je een goede basis mee in de rijlessen. Wij kunnen je voorbeelden van de theorie laten zien in de praktijk. Zo leer je veel sneller!

Bij Autorijschool José Keijzer kun je zowel een online cursus volgen, als leren uit een theorieboek met bijbehorende examenoefeningen. Wij leveren cursussen van iTheorie. Deze cursussen zijn up to date met deeltoetsen, lesfilms voor gevaarherkenning en instructiefilms voor je praktijklessen.

iTheorie

iTheorie; de meest complete theoriecursus!

Meer info? Kijk op de site van iTheorie.nl en kijk voor de meest actuele acties bij onze aanbieding!

Bekijk onderstaand filmpje van het CBR om te weten te komen hoe een theorie-examen werkt.

Tips:

  • Reserveer een theorie-examen zelf via Mijn CBR. Pas op met andere reserveringssites voor theorie-examens, die vaak op de CBR-site lijken. Daar betaal je extra geld!
  • Als je slaagt voor het theorie-examen, is dat 1,5 jaar geldig. Dit betekent dat je binnen 1,5 jaar na het halen van je theorie-examen ook je praktijkexamen moet halen.
  • Theorieboeken zien er meestal goed uit, ook een tweedehands exemplaar of een boek van vrienden. Let erop dat je lesboek niet te oud is, want verkeersregels veranderen regelmatig. Zo leer je altijd de goede lesstof. Digitale theoriecursussen zoals wij aanbieden worden meestal snel aangepast.
  • Leer altijd eerst de lesstof en ga dan pas oefenen met vragen voor je auto-theorie. Zo weet je zeker dat je de stof echt kent en snapt. De oefenexamens die je tegenkomt, zijn niet van het CBR. De echte examenvragen zijn anders dan oefenvragen.
  • Gevaarherkenning kun je het beste oefenen tijdens je rijles.

Heb je na het lezen en bekijken van bovenstaande nog vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Meteen inschrijven voor je rijopleiding kan natuurlijk ook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.