Hoe gaat het met onze oud-leerlingen?

Jou begeleiden naar je rijbewijs is onze passie, maar we vinden het mínstens zo leuk om te horen hoe het met onze oud-leerlingen gaat als ze eenmaal zelfstandig achter het stuur mogen kruipen!

Hieronder het verhaal van Sophie Boschman uit Wijchen!

“In mei 2015 begon ik met mijn eerste rijles. Ongelofelijk spannend, maar wat had ik er een zin in! Dat ik dan ein-de-lijk mocht beginnen met autorijden, was voor mij echt de hemel op aarde. Want wat vond ik fietsen toch vreselijk!
Ik was toen nog net geen 17 jaar en wilde mijn rijbewijs eigenlijk al zo snel mogelijk behalen, zodat ik tot mijn 18e scooter kon rijden.

Lachen!

Mijn eerste rijlessen waren een uitdaging, ongelofelijk gelachen met Erik, maar ook heel wat discussie momentjes gehad…

In de tussentijd heb ik mijn theorie examen en mijn middelbare school examens gehaald. Want in mijn wereld – kan alles tegelijk! Gelukkig is dit dan ook goed verlopen.

En daar gingen we dan… (bijna) elke zomerse ochtend stond ik om 7.00 uur langs mijn bed, om om 8.00 uur in de auto te zitten met Kim of Erik. Het autorijden op zich was ongelofelijk leuk, totdat het allemaal standaard werd en ik toch eigenlijk wel heel graag op wilde voor mijn praktijkexamen. Dit gebeurde dan ook op 9 september 2015 om, jawel, 8.00 uur! En mistig dat het was die ochtend. Erik kwam mij om 7.00 uur halen en stelde me een vraag wat betreft de mistlampen. Natuurlijk kreeg ik het weer spaansbenauwd, want daar kon ik niet concreet antwoord op geven. Ondanks dit, is mijn praktijk examen super verlopen en ben ik meteen geslaagd!

En nu?

Tegenwoordig studeer ik aan Schoevers in Utrecht en ga ik bijna elke dag met mijn auto naar school toe. Eigenlijk heb ik sinds dat ik mijn rijbewijs heb, mijn fiets niet meer aangeraakt. Voor elk klein stukje is de auto toch het fijnste vervoermiddel.
Elke dag als ik achter het stuur zit, geniet ik, want wat is auto rijden toch fijn!”

Sophie Boschman uit Wijchen

Sophie Boschman uit Wijchen: blij met haar rijbewijs, gehaald bij Autorijschool José Keijzer natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.