Onze aanbieding

De aanbieding van Autorijschool José Keijzer

Autorijschool José Keijzer is een rijschool waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarom géén stuntprijzen, maar eerlijke tarieven die gekoppeld zijn aan een deskundige rijopleiding met een hoge kans van slagen.

Profiteer nu van de aanbieding van Autorijschool José Keijzer:
30 rijlessen van 60 minuten, CBR Praktijkexamen B (inclusief huur auto) en (online) theoriecursus: € 1729,00.

Overige kosten:

• Losse les per uur: € 50,00
• CBR Praktijk (her-)examen B (inclusief huur auto): € 239,00
• Tussentijdse Toets (inclusief huur auto): € 195,00
• BNOR praktijkexamen B (inclusief huur auto): € 245,00
• Verlengd examen B/Faalangstexamen B (inclusief huur auto): € 298,00

iTheorie. De meest complete theoriecursus!

Het iTheoriepakket dat bestaat uit: het theorieboek, proefexamens inclusief antwoorden en motivaties en 10 uur toegang tot internet voor extra examens: € 59,00.

De iTheorie online theoriecursus (onbeperkte toegang tot online theoriecursus, 100 gevaarherkenningsanimaties en volledige rijprocedure, met 50 examens): € 59,00.

iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek met maar liefst 50 theorie-examens. Tevens lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

iTheorie gratis

iTheorie cursus

Wil je nog meer weten over Autorijschool José Keijzer? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je direct in te schrijven!

Tarieven per 1 januari 2020. Wijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, behalve de examens van het CBR, deze zijn vrijgesteld van BTW.